Magazin > VIP
21 ogledov

Amyjin dom sedež dobrodelne organizacije

Amy Winehouse, Mitch Winehouse EPA
Oče Amy Winehouse je na hčerkinem pogrebu oznanil, da bo ustanovil fundacijo, ki bo pomagala odvisnikom od drog in alkohola. Zdaj pa je sporočil, da bo imela Amyjina fundacija sedež v njeni hiši.

Hišo v severnem Londonu, kjer je živela Amy in ki je vredna 2,5 milijona britanskih funtov (približno 2,8 milijona evrov), je pevkina družina sprva hotela prodati, a si je njen oče Mitch zadnji trenutek premislil. Bal se je namreč, da bi prodaja hiše, v kateri je zvezdnica umrla, privabila napačne kupce. Zato se je odločil, da bo v njej raje postavil sedež nove fundacije Amy Winehouse. O tem je javno prvič spregovoril na hčerkinem pogrebu, zdaj pa se je resno lotil dela.

"Lahko bi pomagali mladostnikom in otrokom v težavah, vsem mladim, ki imajo težave z zdravjem ali so neozdravljivo bolni. Narediti hočemo pozitivne spremembe," je povedal gospod Winehouse in dodal, da želi predvsem pomagati mladim pri spopadanju z odvisnostjo od drog. Dobrodelna organizacija bo hkrati tudi zbirala sredstva, ki jih bodo namenili individualnim projektom, ki bodo zaprosili za pomoč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.