Magazin > VIP
155 ogledov

Ana Colja nastopila s Timberlakom

Slovenska manekenka Ana Colja je imela čast spoznati Justina Timberlaka, saj je z njim zaigrala v reklami za priljubljeno pivo.

Slovenski manekeni, ki delajo v tujini, se vedno bolj družijo s priznanimi hollywoodskimi zvezdniki. Nazadnje se je sreča nasmehnila manekenki Ani Colja, ki si je v tujini ustvarila zelo uspešno kariero. Nastopila je v televizijskem videospotu za priznano in priljubljeno pivo. V njem se pojavi tudi pevec Justin Timberlake, ki na odru zapoje svojo pesem Suit & Tie. Reklamni oglas so predvajali v nedeljo med podelitvijo priznanih glasbenih nagrad grammy.

Naj spomnimo. Slovenski maneken Yuri Bradač je nastopil v kar treh videospotih – pojavil se je v videospotu Lady Gaga Bad Romance, v videospotu Enriqueja Iglesiasa No me digas que ter v videspotu za pesem On the Floor, ki jo prepeva Jennifer Lopez. V zadnjem se sicer pojavi na hitro, je pa v njem nastopila tudi plesalka Nika Kljun, ki ima vidnejšo vlogo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.