Magazin > VIP
192 ogledov

Ana Haložan spregovorila za Fox

ana haložan Fox 5
Miss Universe Slovenije 2015, Ana Haložan, spregovorila za Fox 5.

Letošnjo Miss Universe Slovenije, Ano Haložan, si je svet zapomnil. Naša lepotica je namreč tik pred finalom doživela napad, zaradi katerega je morala za več dni v bolnišnico. Ker je zamudila večino priprav in snemanj, so jo organizatorji diskvalificirali iz tekmovalnega dela, so jo pa presenetili z novico, da se ji bo izpolnila velika želja in da bo lahko stopila na oder in se pokazala svetu.

O pogumni Ani in njeni nesreči so poročali tudi ameriški mediji. Televizija Fox jo je celo povabila v studio na intervju. Ana je povedala, da je organizatorjem in vsem, ki so ji v tem težkem času pomagali, zelo hvaležna. Izjavila je tudi, da je zelo vesela, da se je na koncu zgodilo tako, kot se je, saj so se ji kljub temu izpolnile sanje.

Voditelja sta jo tudi vprašala, kaj se je tistega dne, ko je morala v bolnišnico, zgodilo. Ana je le izjavila, da je bilo to prvič, da je imela napad, in da je bila takrat zelo utrujena. Polovica Aninega obraza je še vedno paralizirana, a zdravniki so ji zagotovili, da tako ne bo ostalo, ampak se bo njeno stanje že kmalu izboljšalo, še poroča Fox 5.

Ana je sicer že poprijela za delo. V New York jo je na snemanje povabil uradni fotograf izbora Miss Universe Fadil Berisha.

Ani želimo hitro okrevanje!

Komentarjev 1
  • matermila 11:04 27.december 2015.

    Doživela je napad?Česa ali koga,jo je napadel ISIS?Pišete nekaj,kar nihče ne razume.