Magazin > VIP
96 ogledov

Ana Ivanović: Takšna je njena druga poročna obleka

Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović
1/8
Profimedias
Ana je za civilno poroko izbrala dolgo belo obleko newyorške blagovne znamke Parker. Bila je neverjetno poceni. Kaj pa druga poročna obleka?

"Čas je," je na svoji Facebook strani objavil postavni ženin, nemški nogometaš Bastian Schweinsteiger. Da je čas, da stopita pred oltar, je objavila tudi njegova nevesta, teniška igralka Ana Ivanović. Po tem, ko sta včeraj na civilnem obredu že obljubila drug drugemu večno zvestobo, bosta danes zvečer to storile še v cerkvenem

Ana je včeraj blestela v obleki blagovne znamke Parker iz New Yorka, za katero je odštela le 275 evrov. Njen princ na belem konju pa je nosil črno obleko, pod katero je imel belo srajco, ki jo je v duhu sproščenega obreda rahlo odpel. 

Za nocojšnji obred pa sta si izbrala takšni opravi.

 

 

Ana in Bastian na denar sicer nista pazila, saj sta zase in za svoji družini rezervirala sobe v razkošnem letovišču Aman. Soba 'Alcova Tiepolo Suite', ki je velika več kot 100 kvadratnih metrov, naj bi na noč stala 4950 evrov. Tam je potekalo tudi slavje, na katerem je prvo pesem, na željo neveste, zapela Nina Badrić. V istem hotelu sta pred dvema letoma poroko proslavljala tudi George in Amal Clooney.

Civilna poroka je potekala v mestni hiši Ca'Fattirse, med povabljenci pa so bili Uli Hoeness, Joachim Low,Thomas Muller, Angelique Kerber in Andy Murray. Bastianova poročna priča je bil Felix Neureuther.

Prekršek med poroko
O slavju sicer ni veliko znanega, mediji pa poročajo, da je med poroko prišlo do "prekrška“. Ana je svojega moža namreč pohodila, in to namenoma. Gre za srbski običaj, s katerim si je Ana zagotovila, da bo v njuni hiši ona tista, ki bo nosila hlače. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.