Magazin > VIP
95 ogledov

Ana Mari iz Big Brotherja zaljubljena

ana mari, tibor Facebook
Ana Mari, ki smo jo spoznali v letošnji sezoni šova Big Brother, od svojega rojstnega dne ni več samska …

Ana Mari je za Žurnal24 povedala, da je srečno zaljubljena, in to v fanta, ki ga je spoznala med delom v kavarni, v kateri dela kot natakarica. "Skupaj sva od mojega rojstnega dneva, ki sem ga praznovala 13. oktobra. Zgodilo se je spontano. Spoznala sva se med delom, pred dobrim mesecem. Najprej sva bila le prijatelja. Veliko sva se družila, nato pa je preskočila iskrica. Bilo je spontano,“ je razkrila Ana Mari in dodala, da je končno našla fanta, ki si ga je že od nekdaj želela.
"Njegovega imena še ne bom razkrila, lahko pa povem, da imava podobne vrednote. Tudi njemu so pomembni zaupanje, iskrenost in spoštovanje. Kot jaz je veren in se želi poročiti ter ustvariti družino.“

Ane Mari njen novi izbranec v Big Brotherju ni spremljal veliko. "Ve, kaj se je dogajalo. Nič mu nisem prekrivala. Obveščen je o Tiborju in o ostalih stvareh,“ je za nas še povedala temnolaska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.