Magazin > VIP
102 ogledov

Ana Mari: "V življenju se zgodi marsikaj“

ana mari voyo.si
Nekdanja stanovalka hiše Big Brother Ana Mari je na Facebooku objavila skrivnosten zapis o vzponih in padci, ljubezni in sovraštvu. Poklicali smo jo in preverili, kaj se dogaja.

"V življenju se zgodi marsikaj. So vzponi in padci. So priložnosti in ovire. Je ljubezen in sovraštvo. Je odpuščanje in zamere ... Ampak le pravi ljudje bodo v padcu videli priložnost, ki jo bodo brez zamere polni ljubezni začeli na novo tudi uresničevati in ne bodo gledali v preteklost!“ je zapisala Ana Mari in v nas vzbudila zanimanje. Poklicali smo jo in preverili, kaj se dogaja.

"Tudi po koncu šova Big Brother se pojavljajo vzponi in padci, negativni in pozitivni komentarji. Ljudje različno gledajo na stvari, zato se s tem ne smeš obremenjevati,“ je za Žurnal24 povedala lepotička in dodaja, da negativnih komentarjev ne bere. "Kdaj pa kdaj sicer kakšnega zasledim in ga tudi preberem, a se z njimi ne obremenjujem. Iz šova sem prišla kot zelo močna oseba, zato me skoraj nič več ne prizadene. Veliko je tudi pozitivnih komentarjev, ki prihajajo iz vse Slovenije in ne le iz Prekmurja, kot večina predpostavlja. Največ mi pomenijo tisti komentarji, ki pravijo, da so v šovu videli pravo Ano Mari, ki je vedno nasmejana, in da so lahko moji starši ponosni name.“

Ponudb ni tako veliko

Ana Mari priznava, da je po Big Brotherju sicer dobila nekaj ponudb, a teh ni prav veliko. "O tem sem se pogovarjala tudi z ostali tekmovalci Big Brotherja. Trenutno se moram sicer tako ali tako posvetiti šoli, saj čas hitro beži. Nameravam pa čim bolje izkoristiti priložnosti, ki se mi bodo ponudile. Nekaj ponudb sem dobila za fotografiranje. Oblečena, seveda. Ponudili so mi tudi delo animatorke za skupine otrok. Pa razne sponzorske stvari.“

Komentarjev 2
  • dragec 12:54 10.julij 2015.

    Prekmurka, brez vseh papirjev.

  • tecumseh_1975 08:32 10.julij 2015.

    a je šla mala cerkvena miška mal v svet in je vidla da je življenje tuidi izven zidov farovža in cerkve. Zdaj jo pa razganja ko pubertetnico in bo nadoknadila za vse nazaj.