Magazin > VIP
78 ogledov

Anđa Marić: Nočem več o tem govoriti, ker je debilno

Anđa Marić Tomislav Miletic/PIXSELL
Glasbenica Anđa Marić bi rada zadnja štiri leta zaradi bitke za skrbništvo nad sinom pozabila.

Pevka Anđa Marić se je za skrbništvo nad svojim sinom Gašperjem več let bojevala z nekdanjim možem Primožem Dolničarjem. Ker je ta dobil polno skrbništvo, kljub temu pa lahko sin z materjo preživi polovico časa, se pevka ne bo več borila.

Ko smo jo poklicali za podrobnosti, se je sprva malce razburila. "Ne bi več govorila o tem, ker to zelo škoduje mojemu zdravju. V mojem življenju so tudi druge stvari, ne samo sodišče, in poskušam se usmeriti na to. Še sama sebi sem dolgočasna s tem, res. Zaradi jeb***** sodišča je moja kariera padla v drugi plan. Nočem se o tem pogovarjati. To je bila moja osebna nesreča, ne grem se več tega in nočem več o tem govoriti, ker je debilno. Težje hodim, težje govorim, čez dan ne morem opravljati stvari in ne bi se vračala nazaj," je povedala in dodala, da je sicer njen odnos s sinom in nekdanjim možem dober. "Vzeli so mi štiri leta življenja in ne grem več nazaj. Razmišljala bi samo še pozitivno," je še povedala.

Nov moški in prva knjiga

Tudi na vprašanje, ali ima v svojem življenju novega izbranca, je bila redkobesedna. "Tudi o tem ne bi govorila, ker se lahko zgodi, da ga popoldne ne bom več imela. To je debilno," je odvrnila.

Pevka bo v ponedeljek izdala svojo prvo knjigo na festivalu otroške knjige v Pulju. "Knjige sem zelo vesela, saj sem jo nekaj časa tipkala z enim prstom, ker mi roka zaradi stresa ni delala. To je nekaj super lepega, kar se mi je zgodilo v zadnjih dveh letih. Imam izdelek in to je moja prva knjiga," je povedala s ponosom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.