Magazin > VIP
51 ogledov

Ana Marija: "Dovolj je bilo čustvenih kripljev“

Ana Marija Mitić Ana Fetih
Ana Marija Mitić je še vedno samska.

Ana Marija Mitić je reviji Story izdala, da je pri njej, vsaj kar se ljubezni tiče, velika suša. "V mojo bližino radi zaidejo kakšni, ki so še posebej željni pozornosti, saj jim to zmorem dati. Sama namreč nisem tako bolestno egocentrična, da bi se svet moral vrteti okrog mene, in morda na trenutke dajem ljubezni celo preveč veljave ter za njo razdam vse – no, zdaj ponosno povem, da je bilo dovolj čustvenih kripljev!“ je odločna simpatična komedijantka, ki priznava, da je velik romantik, kar se ne bo spremenilo, četudi se je že kdaj opekla.

Se je pa iz prejšnjih razmerij marsikaj naučila, tudi to, da je treba sebe postaviti na prvo mesto. "Učim se postaviti zase in brezkompromisno odidem, kadar kdo ne ravna lepo,“ pravi lepotička.

Za odločnost ji lahko le čestitamo.

Komentarjev 2
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 05:18 10.avgust 2014.

    Meni je pa ful lepa

  • sasquatch 22:18 09.avgust 2014.

    pravijo, da se dekleta podzavestno odločajo za fante, v katerih vidijo podobnost s svojim očetom... sicer pa najprej je treba iskat vzroke pri sebi. ampak človeku je prirojeno, da za svojo nesrečo oz. napake vedno obtožuje nekoga drugega... lepotička? ne se zajebavat!