Magazin > VIP
44 ogledov

Ana Marija Mitić: Kardashianovi se lahko skrijejo

Scena 22.10.12, ana marija mitic, foto: mediaspeed Žurnal24 main
Komedijantka Ana Marija Mitić je, čeprav zadnje čase povsod vidi srčke, še vedno samska.

Simpatična Ana Marija Mitić pravi, da nad ljubeznijo ne bo nikoli obupala, četudi je bila že večkrat razočarana oziroma, kot je šaljivo povedala za Story, četudi jo je že kdo kdaj "s trdim, našpičenim kolom po glavi ali celo v oko“.

"Jesen in zima, ko se vsi radi stiskamo, bosta malo bolj otožna, a po drugi strani sem bila vedno zagovornica tega, da je bolje biti sam kot v sranju. Poleg tega imam toliko dela, da bi bilo zelo nepošteno do kogarkoli. Ta človek bi moral biti zelo razumevajoč in željan biti veliko sam, saj mene pogosto ni doma,“ pravi temnolaska, ki bi bila za marsikoga odlična žena, saj prisega na tradicionalne vrednote. "A nisem tradicionalna v smislu 'gat' do kolen, tukaj pustim čipkam svojo pot. Zakaj bi čakala moža ali partnerja, zapeljiv negliže si kupim tudi zase, hodim po stanovanju in se občudujem, kuham v njem … Kaj vse se pri meni dogaja … Kardashianovi se lahko skrijejo (smeh),“ se je še pošalila komedijantka, ki ji povabil na kavo ne manjka.

Na vprašanje, ali se najdejo tudi oboževalci, ki želijo le izkoristiti njeno prepoznavnost, pa je odgovorila: "Seveda se najdejo tudi takšni, s katerimi se že dolgo nismo videli, pa me zdaj pogosteje povabijo na kavo, samo zato, da bi izvedeli kakšne sočne podrobnosti iz zakulisja. Tudi taki so, ki se hvalijo, da smo frendi. Sicer pa energetsko privlačim čudake, če bo kje kakšen brezdomec brez očesa, ki te bo želel zgrabiti z gonorejasto roko, bom zagotovo jaz njegova žrtev.“

Komentarjev 1
  • jaki 08:37 28.september 2014.

    Je pa res komedijantka. Tud pet evrov bi dal, da vidim tale špeh v negližeju!