Magazin > VIP
27005 ogledov

Ana Pusovnik ostro nad ravnateljico

Ana pusovnik
Sedaj tudi sama razmišlja o vložitvi tožbe.

Po tem, ko je Ana Pusovnik v Osnovni šoli Franja Goloba Prevalje posnela fotografije brez vednosti vodstva šole in s tem po objavi v medijih dvignila nemalo prahu, je ravnateljica Osnovne šole Franja Goloba, Andreja Tinta obvestila inšpektorat za šolstvo in šport, policijo in Občino Prevalje. "Oseba je v šolo vstopila brez mojega vedenja in dovoljenja. Dogodek je neprimeren in žal mi je, da se je to zgodilo," je ravnateljica takrat dejala za STA. Ana se je kasneje na odziv šole, medijev in staršev otrok odzvala in v svoj bran povedala, da v času fotografiranja v šoli ni bilo otrok, saj je vse potekalo v času šolskih počitnic, s fotografij, ki jih je objavila, pa ni razvidno, za katero šolo gre. Želela je namreč posneti zgolj malo bolj "žgečkljive" fotografije s šolsko tablo v ozadju.

Ana nam je zdaj v odgovor na vse skupaj tudi zaupala, da tudi sama razmišlja o tožbi.

"Trenutno smo, kjer smo. Odpravila sem se tudi že v šolo, a žal ravnateljice takrat ni bilo tam. Kar se tiče policije, lahko povem, da me nihče ni klical in da ni ovadbe. S svojo odvetnico sem v navezi in morda se sama odločim za vložitev tožbe. Veliko se namreč govori o ovadbi, a ovadbe ni, to je klevetanje in posledično meče name slabo luč. Lahko bi govorili zgolj o prekršku, a to ni ovadba. Policija je bila zgolj obveščena, da sem vstopila v šolo brez dovoljenja šole" A ob celotnem pompu se je za Ano iz vsega skupaj izcimilo tudi nekaj dobrega. "Število mojih sledilcev na družabnih omrežjih se je močno povečalo. Vseeno pa mislim, da bi bilo bolje, če bi se ravnatelji ukvarjali z drugimi težavami, ki jih je v šolstvu kar precej," zaključi Ana.

 

Komentarjev 19
  • stromar 18:14 30.avgust 2022.

    Ta pa je munjena do konca

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 12:23 30.avgust 2022.

    afna s tem še dodatno dokazuje, da ima v glavi samo dim... če kamorkoli vstopaš, kjer nisi lastnik in ni odprto za javnost, gre za nepooblaščen vstop. jst bi jo stožu do zoknov, v glavnem zaradi objestnosti, predrznosti in neumnosti.

  • smoljo 11:49 30.avgust 2022.

    A ni to vlom v šolo,s kljucem ali brez...nezakonit vstop v javno ustanovo ...se mi kr zdi da je kaznivo dejanje ne pa prekršek ...sicer pa ,da za to plačaš,da gledas eno povprečno čespljo mrs bt pa tut mahnjen ....ko ...prikaži več pa je tolk tega sranja na netu za free