Magazin > VIP
48025 ogledov

Ana Pusovnik razburila z erotičnimi fotografijami, ovadba že podana

Ana Pusovnik osebni arhiv
Malce nepremišljena poteza s strani Ane je povzročila cel vihar in menda celo policijsko ovadbo.

Po tem, ko so Slovenske novice objavile, da so Korošci na nogah zaradi vročih posnetkov Ane Pusovnik v eni izmed učilnic v tamkajšnji osnovni šoli ter da naj bi učence celo vabila na učno uro spolne vzgoje, smo se pogovorili z Ano, ki nam je celotno zadevo podrobno pojasnila.

"Moj namen ni bil kogarkoli prizadeti. V šoli sem želela posneti zgolj nekaj fotografij za potrebe svojih objav. Iz samih fotografij tudi ni razvidno, za katero šolo gre. Pravzaprav sem potrebovala samo šolsko tablo za ozadje ter mizo in stol, da sem lahko primerno pozirala. V učilnici sem se preoblekla, fotograf me je fotografiral, nato sem oblekla nazaj oblačila, v katerih sem prišla, in s fotografom sva učilnico zapustila. Nikogar ni bilo, še najmanj pa učencev, saj je vse potekalo v času počitnic."

Ana pusovnik | Avtor:

In kaj meni o ovadbi, ki naj bi bila podana zoper njo?

"Nisem si mislila, da bo iz tega nastal takšen problem. Po tem, ko sem zasledila objavo v medijih, sem odšla na policijo in se informirala, kaj se v resnici dogaja. Na policiji so mi pojasnili, da tovrstne prijave do sedaj še niso imeli. Želela bi še povedati, da v času mojega obiska te šole, nismo nič poškodovali, da bi bilo iz tega vidika kaj narobe."

Kaj pa vabljenje učencev k uri spolne vzgoje? "Tudi tukaj je prišlo do napačne razlage. Saj nisem nora, da bi vabila tretješolce k uri spolne vzgoje. To, da sem omenila 3 C, lahko pojasnim. Pri nas v šoli so namreč številke pomenile nadstropje, črka pa učilnico, v tem primeru torej tretje nadstropje, učilnica C."

Ana ima sedaj namen stopiti tudi do ravnateljice dotične osnovne šole ter si ji za vse nevšečnosti, ki jih je nehote povzročila, tudi opravičiti.

 

Komentarjev 7