Magazin > VIP
30078 ogledov

Ana iz Sanjskega moškega "razdevičila" našo znano pevko

kataya, ana pusovnik
Poznata se že nekaj let …

Seksi Ana Pusovnik, znana iz šova Sanjski moški, ima še bolj znano prijateljico – pevko Katayo. Privlačni dekleti pa bosta sedaj združili moči, česar bodo še zlasti veseli moški …

Kataya je namreč tako kot že nekaj znanih Slovenk pred njo odprla profil na strani Only Fans, na kateri Ana s svojimi vročimi posnetki že nekaj časa dobro služi. Vsaj tako pravi.


"Ker moraš slediti trendom, ker imajo ljudje tudi napačno predstavo o tej platformi, ki ponuja ogromno priložnosti za povezovanje z res pravimi oboževalci, kjer si kot kreator plačan za svoje vsebine in mojih bo veliko in tudi raznovrstne bodo. Definitivno bo med njimi tudi nekaj seksi posnetkov, tudi nekaj skupnih z Ano, ki jih že lahko najdete na mojem in njenem profilu,“ je Kataya za naš portal odgovorila na vprašanje, zakaj se je odločila odpreti profil na prej omenjeni strani in se pošalila, da jo je Ana "razdevičila". "Res se mi zdi krasno, da obstajajo strani, na katerih so ustvarjalci plačani za svoje delo in umetniške prispevke, pa naj gre za slikovne vsebine, kuharske ali fitnes teme,“ je še dodala in namignila, da z Ano pripravljata presenečenje. 

Komentarjev 2
  • Dusan12 10:57 26.september 2021.

    Halo Peter, naj ti otroci kupijo kontrabas, si boš spočil rjave očke

  • peter992 20:44 22.september 2021.

    Če je pa to seksi, pol se pa ne spoznam na ženske.