Magazin > VIP
37 ogledov

Anđa razbila novega priusa

Anđa Marić Reševalni pas/Twitter
Anđa Marić je bila danes navsezgodaj zjutraj udeležena v prometni nesreči. Na srečo je bilo z vsemi udeleženimi vse v redu, še bolje pa se je počutila, ko sta na kraj dogodka prispela dva policista in sedem gasilcev.

Anđo Marić je danes ob 6. uri zjutraj, ko je peljala svojo prijateljico in menedžerko na vlak, na Ižanski cesti presenetil pod mostom stoječi avto - brez vključenega smernika ali kakršnegakoli drugega znaka, ki bi nakazoval, da stoji. "Nisem ga mogla obiti, ker je v nasprotni smeri prihajal kombi," nam je povedala. Anđin novi hibridni avto po nesreči ni bil več v voznem stanju, na njem pa je nastala precejšnja škoda. "Nisem mogla niti odpreti sovoznikovih vrat. Takoj sem ga odpeljala na servis v Toyotin center v Ljubljani," je dodala.

Na srečo je bilo z vsemi udeleženimi v nesreči vse v redu. "Še bolje pa sem se počutila, ko sta prišla dva zelo zelo prijazna policista, potem pa še sedem zelo prijaznih gasilcev, ker smo mislili, da mi je bencin stekel na cesto. V bistvu pa je bila voda, ki je kapljala dol z mostu," nam je zaupala. Policisti so naredili tudi zapisnik in z njo počakali avtovleko.

Komentarjev 3
  • Boštjan Bele 06:27 28.junij 2011.

    Ko bi barem porocali o kakih slovencih, ne pa neki neznani 'tujki' :(

  • gunner 20:24 27.junij 2011.

    kaj? in kdo je ta anđa? ampak res nimate kaj bolj pametnega za pisat

  • Dejan Šobar 20:06 27.junij 2011.

    To je pa res strašno!