Magazin > VIP
99017 ogledov

Ana Roš se je odzvala: "Na spletu berem, da sem psica, kradljivka ..."

Ana Roš Benjamin Schmuck
Po kritikah se je naša svetovno znana kuharica oglasila.

Ana Roš, chefinja Hiše Franko, ki se ponaša z dvema michelinovima zvezdnicama, je na družbenih omrežjih razkrila, da je odpotovala na Zanzibar in s seboj vzela otroka. To je nekatere razburilo, tudi Braneta Dobnikarja, nekdanjo vodjo Nacionalnega inštituta za otroške srčne bolezni. Roševo in celo njena otroka je grdo napadel: "Ana Roš, takih mrh ne maramo pošteni Slovenci. Državno PKP pomoč naj pra..ca vrne, ali se ji oštarija zapleni. Ona naj pa s svojimi asocialnimi otroci kar tam ostane in kuha Zanzibarcem. Za vedno. Gnoj."

Roš, ki je po začetku drugega vala povedala, da se je morala od nekaterih sodelavcev zaradi krize posloviti, se je na kritike sedaj odzvala. "Morala bi se počutiti varno pred splošno norostjo v moji deželi, za katero se zdi, da je na robu čiste jeze in tik pred družbenim zlomom. Na spletu berem, da sem psica, kradljivka, slaba oseba, izdajalka. A je kdo opazil objavo, da sem v Dubaju delala? Skuhala sem tri brezplačne večerje, da bi le lahko spet delala. Kuhati za prave ljudi, skuhati pravo večerjo. Po več mesecih, v katerih nisem smela kuhati. Res je, da sem s sabo vzela otroka. Učila sta se in urila. Če lahko, ju na poslovne poti vedno vzamem s seboj. Radi smo skupaj, smo družina. Kako to, da ljudje niso opazili, da v objavah govorim o človekovih pravicah in pravicah otrok. Nihče tega ni komentiral. Pravico do izobrazbe in športa. Moja otroka nista asocialna. Nista sociopata. Sta prijazna, zdrava, zabavna in dobrosrčna najstnika, ki sta že eno leto zaprta. Prosim, pustite ju pri miru.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ana ros (@anaros40)

Komentarjev 45
  • evgen 07:11 18.februar 2021.

    Pluvala udrihala po državi.pa jokala ,da ne more preživet.po pa v korono in celo družino na najdražji dopust.bolano

  • kapibara 13:25 10.februar 2021.

    Ana, mene pa zanima ali veš da je SLO MORALA plačati "prijavnino", da so zvezdice sploh prišle v SLO, pogledat našo gastronomsko kuhanje..?? In: ali si kaj finančno sodelovala pri tej prijavnini ? O ostalih nebulozah bodem molčal.

  • rd2dmk2 10:55 10.februar 2021.

    v članku piše da se je mora posloviti od svojih sodelavcev. zakaj pa ? a bo jutri konec sveta ? če gospa zna iti v dubaj kuhat pro bono , pa naj še tam kuha za mastne pare, da bo ...prikaži večo lahko priskrbela plače svojim zaposlenim. ko je šlo, so bili zanjo dobri, sedaj pa ajd na zavod. bo enkrat konec epidemije in bo vse po starem. pa naj gospa malo razmišlja kdo pa zanjo potem še želel delat ? mogoče bo imela kelnarje in kuharje z madagaskarja.