Magazin > VIP
157700 ogledov

Ana Roš Stojan: Zaradi nepremostljivih razlik vsega že konec

TUŠ - Chefinja Ana Roš med pripravo skutnih njokov s pehtranom. Chefinja Ana Roš med pripravo skutnih njokov s pehtranom.
Sporočilo objavili na Instagramu.

Ana Roš Stojan bi morala prevzeti vodenje restavracije v novem luksuznem letovišču Petram Resort & Residences v Savudriji, a se to ne bo zgodilo. Predstavniki naše kuharske mojstrice so sporočili: "Po nekaj mesecih skupnega dela, da bi na strehi letovišča Petram gostom ponudili izjemne kulinarične izkušnje, sta se obe strani odločili, da restavracije ne bosta odprli skupaj. Za vso hrano in pijačo v letovišču bo poskrbela Petramova ekipa. Od februarja letos je Ana Roš angažirala svoje strokovno znanje in vire v želji, da bi ustvarila edinstveno izkušnjo, ki združuje njeno priznano in večkrat nagrajeno filozofijo o tem, kako voditi restavracijo z istrskimi sestavinami v sodelovanju z lokalnimi kmeti, ribiči, izdelovalci sira in oliv ter cele skupnosti," Dodali so še: "Zaradi nepremostljivih razhajanj v mnenjih z vodstvom resorta in glede pristopa do gostinstva ter težav, s katerimi se panoga sooča v zadnjem obdobju, sta se obe strani dogovorili za prekinitev sodelovanja."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 19
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:19 08.julij 2023.

    Savudrija je že tako draga z socialno hrano,kaj šele Anini ocvirki

  • Igxigx 00:19 04.julij 2023.

    Tale pogrom v komentarjih je imo precej neumesten. Baba je konec koncev dobila Miškolinovo zvezdico al kaj že. A so potem uni totalni bebci in so ji dali zvezdice kar tako? Po pomoti? Dvomim. Prej bi rekel, da so avtorji ...prikaži več teh komentarjev seljaci, ki ne cenijo "vrhunskih kulinaričnih doživetij". Pa da ne bo pomote: jest sem isti tak seljak, dol mi visi za Ano Roš, nisem nikoli bil v njeni oštariji ali jedel njenga futra. In ga tud ne bi pri njenih cenah. 100x rajs mam umotvore od moje tastare.

  • jakec1575 22:14 03.julij 2023.

    Slovenc bi slovenca utopil v kaplji vode. Jaz bolj razmisljam, dada so se hrvati srbi lotili tega s figo v zepu. Pobrali bomo,znanje potem pa po svoje mogoce nam pa rata michlenka. Ta scenarij je bolj verjeten