Magazin > VIP
101 ogledov

Anamarija: "Oddana sem za vedno"

viktorji Anamarija Avbelj Anže Petkovšek
Manekenka Anamarija Avbelj, ki je imela v preteklosti precej težavno ljubezensko razmerje, je že več kot eno leto srečno zaljubljena. Pravi, da je ne bomo več videli med samskimi.

Anamarija Avbelj v preteklosti ni imela največje sreče v ljubezni. V medijih se je večkrat pisalo o njenem težavnem razmerju z Andražem Kavko, ki naj bi jo celo vrgel s pomola, po tem pa je divje uživala v samskem življenju. Kasneje je imela krajšo zvezo tudi z radijskim voditeljem Miho Orešnikom, zdaj pa je očitno končno našla to, kar je iskala.

Že dobro leto je do ušes zaljubljena v Klemna Janežiča, s katerim neizmerno uživa. "Super nama gre, odlično, enkratno. To razmerje je nad vsemi, on je boljši od vseh fantov, ki sem jih imela," nam je navdušeno zaupala simpatična manekenka in na vprašanje, ali se z njim vidi v zakonu in z otroki, kratko in jedrnato odgovorila: "Ja, seveda. To je to, oddana sem za vedno."

Komentarjev 3
  • Prijatelj3 13:34 21.marec 2013.

    Oddana! To bo to... Dokler ne pride spet nekdo vreden varanja :)

  • mrredbull 09:28 21.marec 2013.

    zelo mladostno naivno.. zaljubljenci pač mislijo, da bo vedno tako.. bolj pametno bi bilo, da bi Anamarija to izjavila čez 20 let, potem bi ji verjeli.. še bolje pa je takšne želje in prepričanja zadržati za sebe

  • leonardo 07:56 21.marec 2013.

    Ja, dragica, to pa samo Bog ve. Sicer pa ti želim res to, kar si sama najbolj želiš.