Magazin > VIP
44 ogledov

Anamarija spet zaljubljena

Anamarija Avbelj mediaspeed
Nekdanja misica Anamarija Avbelj bo letošnje poletne počitnice preživela v družbi svojega novega fanta.

Nekdanjo miss universe Anamarijo Avbelj je spet zadela kupidova puščica. Tokrat je ljubezen našla v Klemenu Janežiču, kot ima od nedavnega zavedeno tudi na svojem Facebook profilu. A čeprav je tudi nam potrdila, da je v zvezi, nam kaj več o njem ni želela zaupati, saj o svojem intimnem življenju ne želi več razpravljati v medijih. Lepotička ima sicer za sabo turbulentno zvezo z agresivnim bivšim, o kateri se je v preteklosti precej razglabljalo tudi v rumenem tisku.

Nam je pa povedala, da se bosta z novim srčnim izbrancem skupaj odpravila na počitnice, čeprav še nista dokončno dogovorjena, kam in kdaj. "Za zdaj je še vse v zraku," nam je povedala. V igri naj bi bile sicer počitnice v Črni gori ter kakšen konec tedna na Hrvaškem, večina vikendov pa bo rezerviranih za slovensko obalo. Sicer tudi poleti ne bo le počivala, ampak bo, kot pravi, tudi delala prek študentskega servisa.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.