Magazin > VIP
676 ogledov

Anamarijo bivši vrgel s pomola

Anamarija Avbelj Andraž Kavka Žurnal24 main
Nekdanjo miss Universe Anamarijo Avbelj je njen bivši fant Andraž Kavka v Portorožu porinil čez pomol v morje, zaradi česar je utrpela modrice in bolečine po telesu.

Čeprav je Anamarija Avbelj že nekaj mesecev samska, se še vedno ne more rešiti preteklosti. Njen bivši partner Andraž Kavka se je namreč na zabavi v portoroškem lokalu Alaya fizično spravil nanjo. "Res je," nam je potrdila nekdanja misica. "Sploh se nisva prepirala. Ko pa smo odhajali, me je zagrabil in butnil čez ograjo pomola v morje," nam je zaupala. Pri padcu je utrpela manjše poškodbe. "Imela sem modrice in vse me je bolelo. Mislim, da tudi zaradi tega, ker sem se hotela še nečesa oprijeti, da ne bi padla," je povedala.

Na kraj dogodka so poklicali policijo, ki ji je Anamarija podala izjavo. "Dovolj imam tega, ker se zdaj pojavlja že čisto povsod, kjer sem." Vendar pa prestrašena lepotica ni želela ugoditi prošnji policistov, naj jim pokaže storilca. "Povedala sem jim, da si ne upam, zato sta jim ga pokazala moja prijatelja."

Anamarija nam je tudi zaupala, da se zadnja dva tedna bolj malo zadržuje na zabavah, saj si ga ne želi srečati. "Popolnoma vseeno mi je, kje je, samo ne želim si njegove bližine, ker ne vem, kaj se mu plete v glavi," je svoje strahove priznala mlada lepotička.

Uživa v samskem življenju
Z Andražem sta se sicer razšla že pred meseci. "Ni šlo, ves čas sva se prepirala, in človek se tega naveliča," je pojasnila razloge za njun razhod ter obenem priznala, da ji trenutno ustreza samsko življenje. "Za zdaj mi je super. Delam, kar mi ustreza, ali sem doma, ali športam, pohajkujem naokoli, se učim, kuham, karkoli, čisto po moji volji."

Za komentar smo povprašali tudi Andraža, ki pa ni želel dati dodatnih pojasnil, saj se mu to zdi zasebna zadeva. "Zasebne stvari naj ostanejo med nama, zato podrobnosti ne bom navajal. To so stvari, ki jih razčiščujeva sama." Poleg tega si želi, da bi se govorice čimprej umirile, saj se mu zdi, da to razčiščevanje "ni v interesu ne njej ne meni, ker konec koncev ni za nobenega dobra reklama". Andraž pa naj se tokrat ne bi prvič spravil nad nekdanjo misico; pozimi naj bi jo na novoletnem izletu v Budimpešti pretepel do krvi, kar pa je zanikal.

Komentarjev 5
  • diabolik 11:23 24.september 2011.

    Madona, če bi jaz bil tam...., kako bi se model z glavo zaletel v mojo pešico !!!

  • TadeUs 15:00 20.september 2011.

    Kriva je oblast in zakoni, da takšnim nemoralnim revežem in družabnim slabičem dajejo potuho. A vedno bolj se dozdeva, da je nasilje vseslovenski narodni simbol in ponos. Bravo, kako daleč je prišla socialna inteligenca.

  • allstarr111 14:36 20.september 2011.

    Kvaj to zaen klošar ?