Magazin > VIP
21 ogledov

Anavrinovcem razbili kombi

Žurnal24 main
Dan norcev, 1. april, ni bil nič kaj norčav za člane skupine Anavrin. Njihov legendarni kombi je bil žrtev vandalizma.

Njihovemu vozilu, ki so ga opremili po svojem okusu in je z njimi prepotoval Slovenijo in Evropo vse do Grčije, radi pa so ga posodili kateremu drugemu od slovenskih glasbenih kolektivov za poti na koncerte, so vandali razbili šipe.

Na ulici, kjer je bil parkiran kombi, takšna oblika vandalizma ni nič novega. Pred kratkim jo je skupil manjši osebni avto, zdaj pa je na vrsto prišel kombi slovenskih glasbenikov. "Kombi bo v kratkem popravljen,“ trdijo člani skupine Anavrin, saj ga čaka turneja po Balkanu, kjer bo skupina predstavljala nov album Atopic.

"Ni lepšega kot imeti lasten kombi za poti na koncerte ne glede na njegovo starost, saj je tako skupina vso pot skupaj in prav tu se zgodijo tisti najbolj nepozabni trenutki v karieri nekega glasbenega kolektiva. Zato nas je vse skupaj seveda toliko bolj razžalostilo," so povedali člani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.