Magazin > VIP
134 ogledov

Andersonovo poskušal med seksom zadušiti

pamela anderson Profimedias
Pamela Anderson se boji moža Ricka Salomona.

Ločitev Pamele Anderson postaja vse bolj umazana. Sodišče je odločilo, da se Salomon Pameli ne sme približati, ker naj bi se, odkar je vložila zahtevek za ločitev, obnašal nerazumno.

Pamela trdi, da jo nadleguje in da je tako hudo, da se boji za svoje življenje. V začetku marca jo je Rick, s katerim je bila igralka poročena dvakrat, celo označil za "morilko otrok“, ker naj bi med njunim prvim zakonom naredila splav.

Rick in Pamela sta se prvič poročila leta 2007, dva meseca pozneje sta poroko anulirala. Lani januarja sta pred oltar stopila drugič. Tokrat je zakon zdržal šest mesecev. Avgusta sta se pobotala in Pamela je zahtevek za ločitev umaknila. Februarja letos pa je javnosti sporočila, da se spet ločujeta.

Nič čudnega. Rick naj bi jo namreč med seksom poskušal zadušiti z vzglavnikom. Večkrat jo je tudi ozmerjal cipo in narkomanko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.