Magazin > VIP
9097 ogledov

Andre Agassi na novem posnetku z dolgimi lasmi!

andre agassi, steffi graf Profimedia
Njegov nekdanji videz je legendaren.

Ko je bil Andre Agassi na vrhuncu slave, ženske za njim niso vzdihovale le zaradi močnih udarcev na teniškem igrišču ... Agassi je bil znan po svoji 'vokuhila' pričeski in poraščenih prsih, ki ga je zelo rad kazal. V postelji je gostil najlepše ženske tega planeta, med drugim je bil nekaj časa v razmerju z Barbro Streisand in Brooke Shields, nato pa se je poročil s Steffi Graf, s katero je še vedno srečen in ima dva otroka.

Agassi se trenutno mudi v Avstraliji, kjer se je spet pokazal s svojo legendarno pričesko. Njegovi sledilci so bili navdušeni, nekoga je spominjal celo na Mela Gibsona v filmu Pogumno srce. Andre si je nadel lasuljo in se na ta način malce pošalil iz svoje preteklosti. Kot je znano, je šele proti koncu kariere priznal, da je plešast, da je več let nosil tupe, pa šele v svoji avtobiografiji, ki jo je napisal, ko se je upokojil.

Agassi je imel komaj 19 let, ko so mu začeli izpadati lasje. "Vsako jutro sem vstal in na blazini, v umivalniku, v odtoku našel še en košček svoje identitete. Vprašal sem se: ali želiš nositi tupe? Na teniškem igrišču? Odgovoril sem si: Nimam druge možnosti," je iskreno zapisal v svoji avtobiografiji Open. Lase si je pobril šele leta 1995.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andre Agassi (@agassi)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.