Magazin > VIP
7533 ogledov

Andrea Libič s Kmetije ponosno pokazala sina

Andrea Libič instagram
Andrea Libič je tokrat presenetila z izpovedjo o sinu.

Andrea Libič je pozornost širše javnosti vzbudila že pred vstopom na Kmetijo. Najprej z izjavo, da ne izključuje vročih prizorov pred kamero, po vstopu na Kmetijo pa s svojim delom. V času njenega bivanja na Kmetiji se je veliko pisalo o tem, da je interspolna oseba, zdaj pa se je razširila vest o njenem 4-letnem sinu.

Po tem, ko je s šestnajstimi leti odpotovala v Belgijo ter si tam skušala urediti življenje, je tam spoznala zdaj že nekdanjega moža. Z njim se je poročila in pred štirimi leti sta povila sinka z imenom Nico. Andrea se je v Slovenijo vrnila kmalu po rojstvu sina, zato le malo ljudi ve, da je mama. Za Metropolitan je med drugim povedala, da je njen nekdanji mož prevzel skrbništvo nad sinom, razlog za to naj bi bil tudi v njenem finančnem stanju. Navkljub temu, da ima mož skrbništvo, se o vsem glede sina skupaj dogovarjata. "Marsikdo me je obsojal, tudi sama sem se nenehno spraševala, ali sem storila prav, da sin ne odrašča z mano, a danes vem, da je bila to zelo dobra odločitev." Z možem sta se ločila, saj po njenih besedah, preprosto nista bila za skupaj. Nekdanji mož, ki je umetnik, Andreo podpira pri njenih odločitvah in ji stoji ob strani.

"Nico je pogosto pri meni. Ko je bil majhen, je bil ves čas ob meni. Ločena pa sva bila osem mesecev, v času covida in takrat je bilo zares zelo hudo. Moj sin je moja svetla točka. In najbrž ne more vsak razumeti, zakaj sem se tako odločila, a želim, da odraste v močno in samozavestno osebo. Želim mu biti v podporo. Naj v meni vidi prijateljico, nekoga, ki mu stoji ob strani. Sama tega nikoli nisem imela. Ko sem se odločila, da bo za Nica bolje, da bo odraščal pri svojem očetu v Belgiji, sem pričakovala negativne komentarje med tistimi, ki so vedeli, da sem mati. A sem bila pripravljena. V sebi sem vedela, da sem naredila prav in danes vem, da je bila to najboljša odločitev zanj. Težko je bilo, a sem neizmerno ponosna," je Andrea še zaupala novinarki Metropolitana.

 

Komentarjev 3
  • Aqua 11:31 16.december 2022.

    Ne verjamem da ima sina

  • Avatar karjola
    karjola 07:55 10.september 2022.

    Ja In ??

  • Avatar karjola
    karjola 07:55 10.september 2022.

    Ja in???