Magazin > VIP
63 ogledov

Andreas je najlepši gej na svetu

Andreas Derleth Facebook
Zmaga na lepotnem izboru za najlepšega homoseksualca v Južnoafriški republiki je pripadla Nemcu Andreasu Derlethu.

Na letošnjem, že četrtem svetovnem izboru za najlepšega geja, ki je potekalo v Južnoafriški republiki, je med 22 tekmovalci slavil mišičasti Nemec Andreas Derleth, ki se je sicer pred štirimi leti preselil na Novo Zelandijo. Poleg lepotne krone je postavni lepotec prejel še denarno nagrado v vrednosti 6.200 dolarjev oziroma skoraj 4.700 evrov v gotovini ter 25 tisoč dolarjev oziroma skoraj 19 tisoč evrov za stroške potovanj, na katerih bo prenašal sporočilo o drugačnosti in toleranci.

Tekmovanje je bilo prvič organizirano na afriških tleh, na izbor pa se je prijavilo tudi nekaj Afričanov, kar je sicer povzročilo precej negodovanja njihovih družin. Tako je oče tekmovalca iz Etiopije Robela Hailuja po njegovi prijavi na izbor prekinil stike z njim, medtem ko se je mister Zimbabveja odločil odjaviti od tekmovanja zaradi strahu, da bi to otežilo življenje njegovi materi. "Težko je biti gej v Afriki," je povedal etiopijski tekmovalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.