Magazin > VIP
18 ogledov

Andrej: Govorice ne držijo

Gostilna išče šefa Saša Despot
V javnosti so se pojavile govorice, da zmagovalec šova Gostilna išče šefa ni zadovoljen z nagrado in da komaj plačuje stroške gostilne.

Revija Nova se je na svojih straneh razpisala, da je Andrej razočaran nad Gostilno pri šefu, saj naj bi bili stroški poslovanja zelo visoki, za najemnino pa mora menda plačevati 4.500 evrov na mesec. Zapisali so še, da naj bi zmagovalcu šova po plačilu vseh stroškov konec meseca ostalo le dobrih tisoč evrov.

Vse to smo seveda preverili pri Andreju, ki pa je nad pisanjem omenjene revije presenečen. "Ne vem, kje so dobili to zgodbo in informacije. Kar se tiče najemnine, ne bi želel komentirati, saj je to poslovna skrivnost, a glede na to, da smo šele dobro začeli, na vse skupaj gledam zelo pozitivno." Razložil nam je tudi glede stroškov, za katere pravi, da še sam ne ve, koliko znašajo. "Zdaj teče prvi mesec, ko delam na svoje podjetje, in bom zato šele konec februarja videl, kakšen je poslovni rezultat. A za zdaj delamo super." Andrej je namreč do konca januarja delal še za Pop TV, zdaj pa je končno odprl svoje podjetje, prek katerega po novem deluje Gostilna pri šefu.

"Podrejene dobro plačujem"

Ker zdaj sam skrbi za vse, tudi za plače, nam je zaupal, da so te dobre. "Svoje podrejene raje dobro plačam, saj tako tudi bolje delajo." Spodobno pa je poskrbel tudi zase, saj si je privoščil malo boljšo plačo. "Dal sem si čisto normalno plačo, malo boljšo kot prej, ko sem bil še zaposlen pri Pop TV," nam je še povedal in dodal, da bo konec meseca videl, kako se to obnese. "Jaz sem zelo zadovoljen, imamo dobre ideje, zato verjamem, da bo stvar uspela."

Komentarjev 1
  • vicvic 13:19 19.februar 2013.

    Prav gotovo, bo treba veliko dela, da zadeva steče in pokrije vse, kar iz rokava neboničesar priletelo. Če so dobri prijatelji, potem se bodo borili še naprej. Srečno.