Magazin > VIP
45 ogledov

Andrej in Julijana zaenkrat le prijatelja

Gostilna išče šefa Andrej Julijana Aljoša Kravanja
Potem ko se je ugibalo, ali je med zmagovalcem šova Andrejem in njegovo šefico kuhinje Julijano preskočila iskrica, oba zatrjujeta, da sta le poslovna partnerja.

V zadnjih dneh so se pojavile govorice, da sta se šefa Gostilne Andrej in Julijana zbližala tudi intimno. "Midva sva poslovna partnerja in pri temu bo tudi ostalo," odločno pove Andrej, a se omehča pri vprašanju, če res ni možnosti, da njuno sodelovanje preraste v kaj več. "Nikoli ne reci nikoli, vendar mislim, da ne,“ je odgovoril.

Julijana je prav tako zanikala, da bi se med njima kaj pletlo. "Ne, nisva se romantično zapletla. Prijateljski odnos je ostal iz šova in se tudi nadaljuje. Ni nobene romance, ker prvič ni časa, drugič pa ima vsak od naju svoj tip partnerja," je povedala novopečena šefica kuhinje. Je pa še dodala, da so že vedeževalke povedale, da bosta na poslovni ravni zelo dobro poslovala, kar pa se tiče čustev, ne bo nič.

Je pa tudi ona povedala, da nikoli ne reci nikoli, a zaenkrat se z njim intimno ne vidi skupaj. "Sodelovanje je samo na poslovni ravni in se romance ne meša.“

Komentarjev 1