Magazin > VIP
38 ogledov

Andrej in Manca zasačena v kinu

Pevca se veliko družita. Žurnal24 main
Legendarnega glasbenika Andreja Šifrerja smo v kinu že nekajkrat opazili v družbi pevke Mance Špik, zato smo preverili, kaj se med njima plete.

Na filmskih premierah smo že kar nekajkrat opazili naša znana glasbenika Manco Špik in Andreja Šifrerja, zato smo raziskali ozadje in pevca povprašali, ali se družita zgolj prijateljsko ali pa se morda dogovarjata tudi o kakšnem sodelovanju, denimo duetu.

"Z Manco in njenim Primožem se družimo izključno prijateljsko, najraje gremo v kino, pogovarjamo pa se vse druge mogoče zadeve, le o glasbi ne. To pa ne pomeni, da ne cenim tega, kar ta mlada postavna Gorenjka počne,"
je povedal Andrej, ki pa sicer ni preveč tabloidno usmerjen, kar se tiče spremljanja te scene.

"Ničemur nismo rekli da in ničemur ne, zato imava vse steze odprte. Sicer pa sta zelo prijetna in zabavna sogovornika in s Tanjo sva rada v njuni družbi," je še pojasnil glasbenik, ki je svojo glasbeno pot pred časom okronal z novim albumom Lipicanci.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.