Magazin > VIP
16 ogledov

Andrej: "Jedilnik se bo malo spremenil"

Gostilna išče šefa Saša Despot
Slavna gostilna je ves čas polna, oba šefa pa sta zelo zadovoljna. Po napovedih obeh pa se obetajo manjše spremembe.

Šov Gostilna išče šefa se je končal pred dvema tednoma, slavna gostilna pa je svoja vrata z novim šefom Andrejem in šefico kuhinje Julijano odprla pred dobrim tednom. Po besedah obeh je gostilna ves čas polna, imajo veliko rezervacij, vsi pa se zelo trudijo. "Začetki so vedno težki. Moramo pretehtati, kako bomo delovali, vpeljati racionalen sistem, da bomo spočiti in delali, kot je treba in nekaj zaslužili," je povedal Andrej, Julijana pa dodala, da delajo od jutra do večera ter da ni časa za ničesar drugega.

Jedilnik se lahko malce spremeni

Jedilnik, ki ga je postavil kuharski mojster Bine Volčič, mora ostati več ali manj nespremenjen. "Pet brand jedi je treba obdržati, ostalo pa se bo menjalo glede na povpraševanje in sezono," pojasni Andrej. Šefica kuhinje pa še pove, da zvezanih rok glede jedilnika nimajo, vendar morajo slediti konceptu gostilne. "Lahko pa bomo ustvarjali določene jedi," še pove.

Konflikov med njima ni

Andrej ima kot šef gostilne sedaj veliko odgovornost. Sam pravi, da so vsi preobremenjeni, vsaj sedaj na začetku, vendar so vedeli, da bo tako. Januarja pa se po njegovih besedah obetajo določene spremembe, da si olajšajo delo. Julijana ga sicer bolj poredko vidi, ker ima druge zadolžitve kot ona, je pa povedala, da je Andrej ostal enak, kot je bil v šovu, ter da se dobro razumeta.

Med njima ni prišlo do nobenih konfliktov. "Če pride do nestrinjanja, vedno ubereva opcijo, ki je najboljša za gostilno oziroma za osebje. Ni konfliktov, če se znaš normalno pogovarjati. Naredil bom vse, da ne bo prišlo do konfliktov,“ pravi Andrej.

Stanovanje si delita na pol

Andrej je v finalni oddaji rekel, da bo v primeru zmage Juli odstopil sobo, sam pa bo imel na voljo celo stanovanje. Sedaj nam je zaupal, da si stanovanje delita na pol, vsak pa ima svojo spalnico.

"Zaenkrat v stanovanju samo spiva. Prej sva bila več časa skupaj, sedaj pa ima vsak svoje stvari. Vidiva se redko, ponavadi šele takrat, ko se gostilna odpre," je Juli odgovorila na vprašanje, kako je živeti z njim pod isto streho.

Kamer ne pogrešata

Po končanem šovu so se iz gostilne umaknile vse kamere. "Na začetku je bilo čudno, ko jih ni bilo, ker smo jih bili navajeni. So pa ljudje malo žalostni, ker nas ne morejo več gledati in nas vidijo samo v gostilni," pravi Juli, Andrej pa doda, da ga kamere sploh nikoli niso motile. Mogoče so bile prej kamere skrb, sedaj pa imam druge skrbi, še pove.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.