Magazin > VIP
46957 ogledov

Anela Šabanagić delila zapis, odzvala se je tudi sestra Lada Bizovičarja

anela šabanagić Instagram
Partnerka znanega voditelja je delila svoje misli in fotografije.

Nekdanja manekenka in modna vplivnica Anela Šabanagić, ki ima danes s svojim srčnim izbrancem Ladom Bizovičarjem dve hčeri, se je v zadnjih dneh večkrat oglasila preko družbenega omrežja. Svoje številne spletne sledilce je razveseljevala s fotografijami, ki so nastajale v Gani, kamor so odpotovali.

Zanjo, predvsem pa za njenega partnerja Bizovičarja, ima Gana poseben pomen, tam je svoje poslanstvo našla njegova mati Barbara Bizovićar. Tam si je zgradila turistično vasico, ki pa jo je zaradi hude bolezni morala žal zapustiti, v Sloveniji pa za vedno zaprla oči.

Po njenih poteh sta se odpravila Šabanagićeva in Bizovičar, slednja je svoja doživetja delila s spletnimi sledilci.  "Potovanje v Gano je bilo eno najlepših in najpomembnejših od vseh! Samo noro! Tako hrapavo, a tako resnično.," je zapisala v svoji zadnji objavi, ki pa jo je komentirala tudi Ladova sestra Špela Bizovičar. "Kot bi rekla Barbi:”Al jo vzljubiš, al je pa ne maraš nikoli več!” Me veseli, da si jo vzljubila," je zapisala na svoj Instagram račun.

Verjamemo, da je bilo potovanje za Ladovo družinico zares čudovito, pa tudi zelo čustveno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.