Magazin > VIP
11510 ogledov

Angelina Jolie je bila tista, ki je obvestila paparace

brad pitt, angelina jolie Profimedia
Na dan so prišle novice, ki razkrivajo ozadje vsega dogajanja.

Ustanovitelj revije Rolling Stone namreč meni, da je bila najverjetneje ravno Angelina Jolie tista, ki je bila leta 2005 odgovorna za razkritje novic o njenem razmerju z Bradom Pittom.

Prihajajoči spomini Janna Wennerja so namreč polni zgodb o zvezdnikih, s katerimi se je srečeval v preteklosti. Jann je bil lastnik Us Weekly, ko so se širile govorice o Angelini Jolie in Bradu Pittu. Njihov fotograf je takrat namreč dobil namig o tem, da bivata v letovišču na afriški obali. To naj bi mu namignila ravno Angelina.

Vse to se je dogajalo v času, ko sta bila Brad Pitt in Jennifer Aniston še poročena. Ne le, da je Jannov fotograf vedel, kje ju najde, Angelina je podala natančne podrobnosti o njunih dnevnih sprehodih in celo, kje ju lahko na skrivaj posname. 

Nekateri ljudje v taboru Brada Pitta menijo, da Angelina še naprej razkriva zgodbe in verjamejo, da stoji tudi za zadnjo zgodbo glede preiskave FBI o incidentu na zasebnem letalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.