Magazin > VIP
3164 ogledov

Angelina Jolie je vedela, da se bo zanjo slabo končalo

brad pitt, angelina jolie Profimedia
Zmaga za Brada Pitta.

Angelina Jolie in Brad Pitt se že vse od svoje ločitve leta 2016 prerekata glede skrbništva nad otroki. Sodnik John Ouderkirk je sedaj ugodil Pittu, ki si je boril za deljeno skrbništvo.

"Pričanje Joliejeve v mnogih pomembnih točkah ni bilo verodostojno, zato je treba spremeniti obstoječi dogovor o skrbništvu,“ piše v sodnih dokumentih.

Angelina, ki je očitno vedela, da se bo zanjo slabo končalo, je avgusta lani poskušala zamenjati sodnika, ker naj bi Ouderkirk zamolčal svoje poslovne povezave s Pittom in njegovimi zagovorniki. 

Sodnik je svojo odločitev sporočil po tem, ko je Angelina potožila, da bo sodišče ignoriralo pričanje otrok o očetovem domnevnem nasilnem vedenju. 

Angelina se je na odločitev sodišča pritožila. "Sodnik Ouderkirk je Joliejevi onemogočil pošteno sojenje in neupravičeno izločil dokaze, ki so pomembni za zdravje, varnost in dobro počutje otrok,“ piše v dokumentih, ki so bili vloženi v ponedeljek. 

Zvezdnika sta se poročila leta 2014, dve leti pozneje pa ločila. Čeprav sta najprej trdila, da se bosta trudila za prijateljski odnos in skupaj vzgajala otroke, pa se je v začetku leta situacija med nekdanjima zakoncema močno poslabšala. Angelina je na sodišču v Kaliforniji vložila dokumente, v katerih je pisalo, da lahko dokaže, da je bil Pitt nasilen. Vir blizu Pitta je takrat za medije povedal, da je to neumnost in da poskuša Angelina svojega bivšega moža le prizadeti. "V zadnjih štirih letih je Angelina izrekla že več trditev, ki so se izkazale za neutemeljene. Angelina je otroke že prej uporabila kot orožje proti Pittu,“ je še dejal vir.

Komentarjev 1