Magazin > VIP
37 ogledov

Angelina Jolie: Ločitev zaradi Združenih narodov?

angelina jolie, brad pitt Profimedias
Brangelinina ločitev. Brad Pitt ni tisti, ki ogroža otroke …

Angelina Jolie je pretekli teden vložila ločitvene dokumente, ker naj bi se bala za dobrobit otrok. Brad Pitt ima menda težave z nadzorovanjem jeze, nazadnje naj bi znorel v zasebnem letalu. Čeprav viri blizu Angelini trdijo, da se je Maddoxa na letu fizično lotil, je posnetek dogajanja na letu razkril, da temu ni bilo tako.

Sedaj pa se oglaša vedno več Pittovih "prijateljev“, ki pravijo, da Joliejeva manipulira z mediji in da ni bil Brad tisti, ki ogroža zdravje otrok, ampak je to Angie …

Ločitev, ker se ni strinjal s potovanji otrok?

Angelina ima  visoke cilje. Želi si na vodilni položaj v Združenih narodih, za kar je pripravljena storiti vse. Najela je celo dva politična svetovalca. Brad temu ni nasprotoval, ni pa mu bilo všeč, da je njegova žena otroke že nekajkrat odpeljala na krizna območja, med drugim v Irak. Zakonca naj bi se nazadnje močno sprla zaradi Angelininih načrtov, da podmladek odpelje v Sirijo, poroča TMZ.

Sicer pa je Angelina možu za ločitev povedala le 24 ur pred vložitvijo dokumentov. Nato je blokirala njegove telefonske številke.

Komentarjev 3
  • Xerxes 22:57 26.september 2016.

    S toliko milioni USD na računih in v premoženju bo žalost lažja

  • mph 20:56 26.september 2016.

    Se povsem strinjam. In če je to res zgoraj napisano, je njej potrebno prepovedat stike.

  • tecumseh_1975 09:32 26.september 2016.

    že na začetku sem rekel da je baba "crajzi bič". Že gleda k en psihopat...