Magazin > VIP
271 ogledov

Angelina Jolie: Njena umazana igra se je obrnila proti njej

angelina jolie Profimedias
Angelina Jolie ima v Hollywoodu vse manj prijateljev. Sedaj se je zamerila še partnerjem pri Netflixu.

Po poročanju medija The Hollywood Reporter Angelina Jolie v Hollywoodu izgublja ugled in vpliv. Za to naj bi bila kriva grda ločitvena kampanja proti Bradu Pittu in njene neprimerne zahteve.

Igralka naj bi se nazadnje zamerila partnerjem pri Netflixu, ki so z njo sodelovali pri filmu  First They Killed My Father. Premiera filma je bila v Kambodži, kamor je lepotica pripotovala s šestimi otroki. Družinska idila, ustvarjena za fotografe, naj bi Netflix stal milijon dolarjev. "Njena kamboška odisejada bo za nekaj časa njen zadnji nastop na rdeči preprogi, verjetno pa zadnji, ki ga bo plačal Netflix. Podjetje so stroški potovanja z zasebnim letalom in nastanitev za celo družino in asistente stali milijon dolarjev. Netflix je poleg tega pristal, da se ime Angelininega sina Maddoxa pojavi na seznamu izvršnih producentov filma,“ pravi vir. Poleg tega naj bi bila premiera v bližini znanega templja logistična nočna mora. "Gre za načrte Joliejeve in njenih dveh zaupnic, Arminke Helic in Chloe Dalton, ki sta nekoč delali za britanskega zunanjega ministra,“ še trdi vir.

Ženski naj bi bili tudi krivi za umazano kampanjo, ki jo je Angelina sprožila proti Pittu. Obtožila ga je družinskega nasilja in obtožbe pripeljala tako daleč, da se je v ločitev vključil celo FBI. Par se glede skrbništva še vedno ni dogovoril.

Angelinin načrt pa se je izjalovil. V Hollywoodu je vse manj priljubljena. Nekoč je lahko za sodelovanje pri filmu zahtevala 20 milijonov dolarjev, a teh časov naj bi bilo sedaj konec. Producenti se z njo niso več pripravljeni tako dolgo pogajati kot pred leti. Vodja televizije FOX Stacey Snider je z Joliejevo zaradi nesoglasij glede scenarija prekinila sodelovanje pri filmu Murder on the Orient Express, paleoantropolog Richard Leakey pa je nedavno povedal, da z njo verjetno ne bo snemal biografije Africa, pri katerem ima prste vmes tudi Brad Pitt.

Komentarjev 2
  • znalec 21:18 25.februar 2017.

    hja, babo je treba razumet...plodna ni, ima raka na dojkah, desca ima ( je imela ) naspidiranega...ni je bolj žleht babe kot taka kot ve da jo čaka matilda..ve, trpi, a tako pač je, baba postane zlobna in žleht, tako JE

  • Papaja Popi 14:13 24.februar 2017.

    Laž ima kratke noge.Že ugotavljajo kakšna lažnivka je.