Magazin > VIP
28 ogledov

Angelina načrtuje plastične operacije

Angelina se boji, da bo njena lepota kmalu zbledela. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Igralko Angelino Jolie je zagrabila panika pred staranjem. Po poročanju ameriških medijev je zato začela resno razmišljati o plastičnih operacijah, ki bi ohranile njeno mladost.

"Angie je prepričana, da izgublja svojo lepoto, zato se je odločila, da bo čim prej odšla na plastično operacijo, sledilo pa jih bo še več. Izdelala je natančen načrt in točno ve, kaj želi popraviti," je izdal njen bližnji prijatelj.

 

35-letna igralka si želi lifting obraza in nekaj lepotnih popravkov na vratu. Na seznamu sta se znašla tudi predel okoli oči in nos. "Od nekdaj je prepričana, da ima prevelik nos. Ne prenese misli na to, da bi izgubila naziv najlepše ženske v Hollywoodu, saj je prepričana, da bi ji to uničilo kariero," je še izdal vir.

 

Brad naj bi bil močno zaskrbljen zaradi Angelinine želje po plastičnih operacijah, a zvezdnica se na to ne ozira. "Angie je odločena, da bo to izpeljala, in je niti malo ne zanima, koliko jo bo vse skupaj stalo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.