Magazin > VIP
4 ogledov

Angelina ne bo izgubila posvojenke

Zahara bo ostala pri Angelini in svojih dveh bratcih. Žurnal24 main
Agencija za posvojitve, ki je vodila postopek, zatrjuje, da je posvojitev Zahare pravno veljavna.
Angelina Jolie si lako oddahne. Agencija Wide Horizons je potrdila, da je postopek posvojitve Zahare Jolie-Pitt, ki je bil zaključen julija 2005, potekal v skladu z zakoni.

Pred dnevi se je oglasila Zaharina biološka mati, Mentewab Dawit Lebiso, 24, ki pravi, da je Zaharina biološka mati. Lebiosova meni, da je za hčerko skrbela po svojih najboljših močeh, zdaj pa želi, da se hčerka vrne k njej, saj bo Zahara le tako lahko našla svojo pravo identiteto. 24-letnica  trdi, da ni podpisala nobenih posvojitvenih papirjev, ter da so jo lokalni uradniki zavajali, ko so ji obljubljali, da bo lahko videla hčerko.

Neetični novinarji izkoristili babico
Predstavniki organizacije Wide Horizons so za natolcevanja v tem primeru obtožili neetične novinarje, ki so izkoristili revščino babice male deklice. " Sodišče v Adis Abebu je preučilo dokumente, ki jih je predložila babica, v katerih je pisalo, da je Zaharina mati umrla in da on sama ne more poskrbeti za vnukinjo," so še povedali. Sodišče je izprašalo tri priče, ki so potrdile, da je deklica brez staršev.

Zahara tako ostaja pri Bradu in Angelini, ki imata še dva posvojenca, Maddoxa in Paxa Thiena, in biološko hčerko Shiloh.

Angelina za The Economist
Angelina, ki je znana po svojem delovanju v dobrodelnih organizacijah, je za posebno izdajo revije The Economist  napisala članek o vojnih zločincih in situaciji v državah, ki se soočajo z lakoto in vojno. Izrazila je upanje, da bodo v letu 2008 odgovorni le stopili pred sodnike.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.