Magazin > VIP
38 ogledov

Angelina srečna, da je še živa

Angelina Jolie, Billy Bob Thornton Reuters
Zvezdnica je spregovorila o svojih divjih dneh in priznala, da ne more verjeti, da je še vedno živa.

Angelina Jolie je znana po svoji divji preteklosti, vključno z obdobjem, ko je preizkušala trde droge in se samopoškodovala. "Šla sem skozi težka, mračna obdobja in jih preživela. Nisem umrla mlada, tako da sem lahko srečna. Obstajajo umetniki in drugi, ki določenih stvari niso preživeli," je v intervjuju za CBS razkrila oskarjevka. Drzna Angie, ki je med drugim v svojih mlajših dneh na oskarjih poljubila svojega brata Jamesa Havena, okrog vratu nosila posodico s krvjo svojega takratnega soproga Billyja Boba Thorntona, sicer ni popolnoma pojasnila, kako bi lahko umrla mlada. "Lahko si predstavljate, da sem počela najbolj nevarne in grde stvari. Obstaja veliko razlogov, zaradi katerih me lahko ne bi bilo tu," je še dodala.

Njeno življenje se je danes sicer precej umirilo, vendar delček njene divje narave še vedno ostaja. "Še vedno imam to plat v sebi, vendar je zdaj na svojem mestu. Zdaj pripada Bradu in najinim avanturam," je povedala o svojem partnerju od leta 2005 Bradu Pittu, s katerim imata šest otrok: desetletnega Maddoxa, osemletnega Paxa, šestletno Zaharo, petletno Shiloh ter triletna dvojčka Vivienne in Knoxa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.