Magazin > VIP
82 ogledov

Angelina zaradi Đura zapustila intervju

Igralka Angelina Jolie naj bi nedavno razkrila, da ji je zelo neprijetno, ko jo novinarji sprašujejo o Branku Đuriću Đuru in njegovi vlogi v znani humoristični seriji Top lista nadrealista. To naj bi jo tako zelo motilo, da je celo odkorakala z intervjuja.

Angelina Jolie Đuro | Avtor: Osebni arhiv/Flynet Osebni arhiv/Flynet
Angelina trenutno promovira svoj prvi režiserski prvenec V deželi krvi in medu, v katerem je zaigral tudi Branko Đurić Đuro. A kot kaže, naj se zvezdnica kar ne bi mogla otresti vprašanj o Đuru in njegovi vlogi v znani seriji Top lista nadrealista, poroča srbski satirični portal Njuz. Igralko naj bi namreč novinarji ves čas spraševali, če je Đuro tudi v zasebnem življenju tako duhovit kot v omenjeni seriji ter kateri Đurov lik iz serije ji je najljubši.

"Skoraj vsa vprašanja novinarjev se nanašajo na Đura, na anekdote z Đurom, ter zakaj na tiskovne konference ne prihajam z njim. To mi gre strašno na živce. V nekem trenutku sem skoraj začela verjeti, da je vrhunec moje kariere to, da sem spoznala Đura," naj bi izjavila Angelina, a hitro dodala: "Ne razumite me narobe, tudi sama sem velika oboževalka Top liste nadrealiste, predvsem zaradi Đura, a ni prav zabavno, ko po napornem dnevu snemanja prideš domov in te partner vpraša, kaj vse je Đuro danes ušpičil."

Vsega pa naj bi imela dovolj, ko naj bi jo neki novinar nedavno vprašal, katere tri Đurove anekdote iz Top liste nadrealiste so ji najljubše. Angelina naj bi takrat jezno vstala in prekinila intervju.

Komentarjev 3
  • ezZio 14:10 18.december 2011.

    haha, so tut vas nategnili....http://www.njuz.net/andzelina-zoli-muka-mi-je-od-pitanja-o-duri-i-nadrealistima/

  • rit 16:13 17.december 2011.

    He, he. Za Angie se vidi obleka od Tanje.

  • Avatar roksa
    roksa 12:01 17.december 2011.

    Đuro ji ga je uturo!!!:)))))))))))