Magazin > VIP
20 ogledov

Angelinin Pax s težavo zapustil rodno deželo

Angelina Jolie, Pax
1/5
Reuters
Sedemletni sin Angeline Jolie in Brada Pitta je z žalostnim srcem zapustil Vietnam, ki ga je po štirih letih, odkar sta ga posvojila zvezdnika, obiskal prvič.

Pax, ki je po rodu iz Vietnama, se je družini Jolie-Pitt pridružil pred štirimi leti in sedemletnika so pri prvem obisku rodne dežele po posvojitvi ta teden preplavila čustva. Tako se je le s težavo vkrcal na letalo za domov s preostalimi petimi brati in sestrami.

Družina se je za obisk Vietnama odločila zatem, ko so se na Japonskem udeležili premiere Bradovega novega filma Moneyball v Tokiu, saj sta Brad in Angelina želela, da bi sin videl deželo, v kateri se je rodil. Tudi njunih preostalih pet otrok bo seveda imelo priložnost videti rodno grudo. "Z hoče nazaj v Afriko in prav tako Shiloh. Vsi bodo prišli na vrsto. Vsi se učijo o drug drugega kulturah kot tudi biti ponosni na svojo,“ je povedala Angie ter dodala, da imajo vsi svoje zastave nad posteljami.

Brad je moral sicer dva dni prej zaradi delovnih obveznosti zapustiti Angelino, da je sama poskrbela za njunih šest otrok, Paxa, Maddoxa, Zaharo, Shiloh, Vivienne in Knox. Na srečo pa bo imel njihov slavni oče kmalu več časa za njih, saj namerava, kot je povedal, v roku treh let zapustiti igralske vode.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.