Magazin > VIP
11 ogledov

Angelinini dvojčici postali častni meščanki

Angelina Jolie in Brad Pitt sta si za rojstvo svojih dvojčic izbrala znano franc Žurnal24 main
Še nerojeni dvojčici Angeline Jolie sta postali častni meščanki francoskega mesta Nica, kjer se bosta kmalu rodili.

Znana hollywoodska igralka se je že v torek odpravila v porodnišnico Lenval v Nici. Po svetu se širijo govorice, da je igralka noseča z dvema deklicama. Ne glede na spol pa sta še nerojena otroka Angeline Jolie in Brada Pitta že zdaj v središču pozornosti prebivalcev Nice.

Župan mesta Christian Estrosi je presrečen, da sta si zvezdnika za kraj poroda izbrala prav njegovo mesto. "Za prebivalce Nice je to velika čast in v veliko zadovoljstvo nam je, da ju lahko gostimo," je povedal. Zato je še nerojenima dvojčicama podelil naziv častnih meščank, ki ga bosta lahko obdržali vse življenje.

"Zelo smo srečni, da sta si Angelina Jolie in Brad Pitt izbrala naše mesto. Njima in dvojčicama želim veliko veselja in uspehov v življenju,"
je še dodal.

Igralka je v porodnišnici že od torka, a kot zatrjujejo, je to povsem normalno in z igralko ter dvojčicama ni nič narobe. Pričakujejo, da bo rodila v naslednjih tednih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.