Magazin > VIP
33 ogledov

Angelinini otroci jedo čričke

Angelina Jolie Flynet
Igralka Angelina Jolie je v nekem intervjuju razkrila, da imajo njeni otroci prav posebne prehranjevalne navade. Nori so namreč na čričke.

"Moji otroci obožujejo čričke, so njihova najljubša hrana," je med fotografiranjem za modno znamko Louis Vuitton, ki se je odvijalo na Kambodži, povedala Angelina. Razkrila je, da so črički prav posebna lokalna specialiteta, ki pa so jo njeni otroci že vzeli za svojo. "Ko sem jim jih prvič ponudila, sem se bala, da ne bodo hoteli jesti nečesa, kar ni del njihove vzgoje in kulture. A so čisto nori nanje!"

Črički so še posebej obnoreli devetletnega Maddoxa in sedemletnega Paxa, ki sta iz Kambodže prinesla celo škatlo te njihove specialitete. "Žal pa sem jih morala kmalu prepovedati, saj sta jih jedla ves čas! Bojim se, da jima bo postalo slabo, če se bosta preveč nažirala z njimi," je povedala 36-letna zvezdnica in dodala, da se jim tudi sama težko upre. "Zelo so dobri, kot čips."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.