Magazin > VIP
17 ogledov

Angelinini otroci že v madžarski šoli

Angelina Jolie Žurnal24 main
Otroci Angeline Jolie in Brada Pitta že obiskujejo šolo v Budimpešti. Igralka pa se poskuša kar najbolje prilagoditi na novo okolje.

Štiriletna Shiloh, šestletni Pax in devetletni Maddox bodo nekaj časa obiskovali vrtec in šolo v madžarski prestolnici, medtem ko bo mati Angelina Jolie tam snemala svoj režijski prvenec.

"Angelina je otoke vpisala v elitno francosko-angleško šolo. Šola ima tudi vrtec, kjer bosta Zahara in Shiloh," je povedal vir za People. Po navedbah časopisa so starši in učitelji šole morali podpisati dokumente, ki jim prepovedujejo, da bi medijem govorili o slavnih otrocih.

A medtem se poskuša Angelina kar najbolje prilagoditi novemu življenju. V soseščini, kjer stanujejo, se že druži s tamkajšnjimi prebivalci. "Prišla je do vseh v soseski, se z vsakim rokovala in se predstavila, kot da ne vemo, kdo je," je povedal eden od sosedov.

Brad medtem snema svoj novi film Moneyball v Bostonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.