Magazin > VIP
115 ogledov

Angie Bowie v Big Brotherju izvedela za smrt

Angie Bowie Profimedias
Nekdanja žena Davida Bowieja se je odločila, da kljub njegovi smrti ostane v hiši Big Brother.

Čeprav se v Big Brotherju vse snema in so tekmovalci tam odrezani od sveta, so 66-letno nekdanjo manekenko o smrti nekdanjega moža obvestili ob ugasnjenih kamerah. Mnogi so se tudi po Twitterju spraševali, ali bodo kamere pustili prižgane in celo smrt izkoristili za višjo gledanost. 

Angie Bowie se je odločila, da ostane v hiši slavnih v šovu Big Brother ne glede na to, da je njen bivši mož umrl. Ločila sta sicer že daljnega leta 1980, potem ko sta bila poročena deset let, poroča Daily Mail. 

Angie Bowie | Avtor: Profimedias Profimedias

"Odločila se je, da ostane. To je popolnoma njena odločitev, če si bo premislila, smo ji dali možnost, da kadarkoli odide," so zapisali ustvarjalci šova. 

V šovu je od prejšnjega tedna, s svojimi izjavami o propadlem zakonu z legendarnim pevcem pa je večkrat prišla na naslovnice tabloidov. Dejala je, da Davida ni videla že skoraj 40 let in da se je trudila, da se ga je izogibala. "Ali ste mislili, da bom vljudna in prijazna, da me bodo imeli ljudje radi? Ne. Grozno je bilo, ko sva šla narazen, grozno," je povedala. 

"Sin me sovraži"

Z Davidom je imela sina po imenu Zowie, ki je kasneje spremenil ime v Duncan, z materjo pa nima  stikov od svojega 13. leta. Sostanovalcu je Angie rekla, da jo Duncan sovraži in da je za to kriv David. 

Angie ima z glasbenikom Drewom Bloodom še hči Stacio. "Z njim se sploh ne vidiva, ampak hči me ima rada," je povedala. 

Iman se poslavlja po Twitterju

Nekdanja somalijska manekenka Iman, s katero je bil Bowie poročen od leta 1992 in mu je rodila hčerko Lexie, je na Twitterju že nekaj dni pred njegovo smrtjo namigovala, da se približuje nekaj tragičnega. Lepotica se je s stavki, kot sta "boj je realen, tako kot Bog" in "včasih se vrednosti trenutka ne zavedaš, dokler ta trenutek ne postane spomin" očitno poslavljala od svojega moža. Od njegove smrti se ni oglasila, je pa na njegov rojstni dan pred nekaj dnevi objavilo prelepo sporočilo: "Ljubila te bom, dokler bom živela. Videla te bom na nebu."

Bowie je umrl zaradi raka na jetrih, je razkril zvezdnikov prijatelj. 8. januarja je izdal album Blackstar. Med snemanjem naj bi doživel šest kapi, poročajo mediji.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.