Magazin > VIP
17 ogledov

Angie dobila zaročni prstan za 250 tisočakov

Brad Pitt, Angelina Jolie FameFlynet Pictures
Ameriška zvezdnika Angelina Jolie in Brad Pitt sta se po sedmih letrih veze zaročila, je v petek potrdila menedžerka slavnega igralca Cynthia Pett-Dante

Po besedah menedžerke, datum poroke za zdaj še ni določen, a je dodala, da zaroka pomeni "obljubo za prihodnost". Pett-Dantejeva je zatrdila še, da so otroci igralskega para zelo srečni. Angelina Jolie in Brad Pitt imata namreč tri biološke in tri posvojene otroke. Par je na zaroko namigoval že konec januarja, saj naj bi si tega močno želeli njuni otroci.

Brad pa se je z zaročnim prstanom zelo izkazal. Oblikoval ga je namreč Robert Procop, ki je z Angie že sodeloval pri njeni dobrodelni liniji nakita The Style of Jolie, veliko besede pa je imel tudi Brad. Za svojo najdražjo si je zamislil po meri izrezane diamante, najvišje kvalitete. Osrednji diamant naj bi imel kar šest karatov, sam prstan pa je platinast. Robert in Brad sta idejo za prstan snovala eno leto, kar je morda tudi razlog, da je igralec tako dolgo odlašal s zaroko. Poznavalci pravijo, da naj bi Angelinin zaročni prstan vreden okoli 250.000 dolarjev. Če to ni ljubezen!

 

Komentarjev 2
  • Sveča 13:39 14.april 2012.

    Kaj pa urednica počne ko novinarji pišete take neumnosti? Dobiva dobro plačo za nič dela.

  • ajduc 11:45 14.april 2012.

    Vi in vaši "klikni me" naslovi, od kdaj je 250 miljonov 250.000?