Magazin > VIP
28 ogledov

Angie in Johnny se sovražita

Angelina je razočarana, ker se Johnny noče urediti za svojo vlogo. (Foto: Flynet Žurnal24 main
Ali jo ljubiš ali pa sovražiš. Johnny Depp le ni podlegel Angelininim čarom. Ravno nasprotno! Partnerja na filmskem platnu se vse prej kot preneseta.

Čeprav so nekateri mediji še pred nedavnim pisali o tem, kako je Angelina Jolie zapeljala svojega soigralca Johnnyja Deppa, temu le ni tako. Johnnyjeva žena Vanessa Paradis si lahko brezskrbno oddahne, saj se zvezdnika na snemanju novega filma The Tourist sovražita, piše hrvaška spletna stran Index.hr.

 "Medtem, ko med snemanjem kemija med njima kar puhti, je realnost povsem drugačna. Angelina je sita Johnnyjevih zamujanj na snemanje in ponočevanj," je razkril vir blizu zvezdnikov. "Angie meni, da bi se moral Johnny bolj posvečati vlogi in jezna je, ker se ni hotel ostriči."

Tudi Johnny o svoji soigralki nima prav lepega mnenja. Zanj je Angie razvajena zvezdnica, polna same sebe. "Meni, da se vede kot primadona in manijak, ki hoče imeti vse pod kontrolo," je povedal neimenovani vir ter dodal, da se zvezdnika po koncu snemanja na veliko izogibata drug drugega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.