Magazin > VIP
53 ogledov

Angie je tašča podarila biblijo

Angelina jolie, Jane Pitt FameFlynet Pictures
Bodoča tašča Angeline Jolie očitno nima težav le z njeno vzgojo, temveč tudi z njeno nedorečeno versko pripadnostjo.

Mama Brada Pitta očitno preizkuša meje potrpežljivosti svoje bodoče snahe Angeline Jolie. Potem ko se je Jane javno izrekla proti homoseksualnim porokam, kar je močno v nasprotju s prepričanji slavnega para, in izrazila svoje nezadovoljstvo nad njuno vzgojo hčerke Shiloh, naj bi zdaj Angelini in sinu za poročno darilo podarila sveto pismo, na njegovo naslovnico pa dala natiskati zapis "Angelina". "Gre za posebno poročno darilo," je povedal Kris Burnett, prodajalec, ki je Jane prodal knjigo, za katero je odštela kar 130 dolarjev (105 evrov). "Skupaj z Bradovo mamo in sestro smo molili nad biblijo in pri tem prosili boga, naj vodi Angelino in Brada skozi življenje."

Njeno darilo je vsekakor nekoliko nenavadno, glede na to, da se Angie ni nikoli izrekla glede svoje verske pripadnosti, poleg tega pa naj bi se z Bradom, ki je sicer odraščal v krščanskem duhu, odločila prepustiti odločitev, kateri veri bodo pripadali njuni otroci, njim v svobodno izbiro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.