Magazin > VIP
43 ogledov

Angie jezna zaradi Jeninega splava

Angelina Jolie, Brad Pitt, Jennifer Aniston Reuters
Angelina Jolie naj bi pobesnela, saj je izvedela, da je Bradova nekdanja žena Jennifer Aniston splavila njegovega otroka.

Angelina Jolie in Brad Pitt naj bi se pred kratkim močno sprla, saj je Angie izvedela, da je Sue Mengers svoji prijateljici Jennifer Aniston svetovala, naj od Brada zahteva donacijo sperme ter jo izkoristi po ločitvi.

Jezna Angie naj bi Brada obtožila, da se še vedno nekaj plete med njim in Jennifer, kar je zanikal in se ji opravičil. Obenem naj bi ji priznal šokantno resnico iz preteklosti: z Jen sta si precej časa prizadevala, da bi Jen zanosila, ko pa se je to le zgodilo, je imela spontani splav. "Brad tega ni nikoli povedal Angelini. Prepričana je bila, da je edina ženska, ki je zanosila z njim. Zdaj se sprašuje o vsem, vključno o tem, ali mu še lahko zaupa," je neimenovani vir povedal za tabloid Star.

Jennifer naj bi splavila leta 2004, leto kasneje pa sta se z Bradom ločila. Nekdanja zakonca o tej boleči temi nista nikoli govorila. Brad ima z Angelino šest otrok: Maddoxa, Paxa, Zaharo, Shiloh in dvojčici Knox in Vivienne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.