Magazin > VIP
31 ogledov

Angie lagala o oblačenju Shiloh

Pax Shiloh
1/15
Žurnal24 main
Novi dokazi kažejo, da Angelina Jolie hčerko Shiloh vedno bolj spreminja v fanta. Bo to na deklici pustilo posledice?

Angelina Jolie je že večkrat ponovila, da pri oblačenju Shiloh nima nobene besede, saj ji dovoli, da si sama izbira obleko. Tudi njen oče, Jon Voight, temu pritrjuje. Med kosilom v Los Angelesu so ga namreč slišali govoriti: "To je res odlično, da Angelina pusti Shiloh, da se izraža. Tako je srčkana," je povedal.

A stilisti trdijo drugače. Pravijo, da je zelo malo verjetno, da bi štiriletna Shiloh lahko sama izbrala takšna oblačila, kar postavlja Angie na laž. Vir blizu družine je zdaj za revijo Life&Style razkril, da je Angie tista, ki vztraja, da Shiloh nosi fantovska oblačila. "Shiloh oblači v oblačila starejšega brata Maddoxa, prav tako pa jo že več let sili, da ima na sebi deške spodnjice," je povedal.

Enako je s pričesko. Pri treh letih so Shiloh ostrigli na kratko. Takrat je Angie trdila, da jo je deklica v joku prosila, ali ima lahko fantovsko pričesko. A tudi tokrat je bila odločitev o krajši pričeski mamina. Prav tako je fantovsko njeno ime. Shiloh, ki je hebrejskega izvora, pomeni 'njegovo darilo' in 'on, ki bo poslan'. Tradicionalno se uporablja za fante.



Psiholog in strokovnjak za starše Jonathan Alpert pravi, da je za deklico to, da je oblečena v fanta, lahko zelo stresno, vodi pa lahko v depresijo in strah.

Vsakemu otroku dodelila svojo osebnost
"Angie je dobila idejo, da mora vsak otrok imeti določeno osebnost, ki jo je sama izbrala," je še povedal vir. Slednje bi prav tako lahko dokazali z oblačenjem drugih otrok. Maddoxa je že pri dveh letih začela oblačiti v vojaška oblačila, Vivienne pa je dala prebosti ušesa, ko je bila še dojenček.

Brad Pitt je zaskrbljen in jezen, da Angelina obravnava svoje otroke na tak način. Nekoč je Brad razkril, da je Shiloh tako obupano iskala materino pozornost, da jo je prosila, naj jo kliče John, Peter ali Gregory. Brad upa, da bo Shiloh kmalu spet postala deklica ter da je vse skupaj le obdobje, je še znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.