Magazin > VIP
28 ogledov

Angie po oskarjevski burki odpustila stilistko

Angelina Jolie FameFlynet Pictures
Angelinina noga izpod razporka njene Versacejeve črne obleke na oskarjih je bila prav gotovo senzacija večera, vendar naj bi posmeh na račun tega igralkino stilistko stal službe.

Angelina Jolie se je na oskarjih konec februarja pojavila v črni Versacejevi obleki z razporkom, skozi katerega je ponosno razkazovala svojo desno nogo, ki je postala pravi hit velikega večera. Le nekaj ur pozneje je namreč že dobila svojo stran na Twitterju, kasneje pa so se na spletu pojavile tudi številne fotomontaže z njeno nogo.

Vendar naj bi se celotna zadeva Angie zdela vse prej kot smešna. Zvezdnica naj bi bila namreč zelo razburjena zaradi tega, da je njena drža na rdeči preprogi postala tarča posmeha, in naj bi se zaradi tega odločila naslednjič uporabiti drugo stilistko. "Angelina je pretresena nad odzivi na njeno oskarjevsko obleko. Svoji stilistki Jen plačuje veliko denarja za njen izbor oblačil, v katerih bo videti noro krasna. Vendar se je počutila, kot da se v obleki utaplja, in je zato iztegnila nogo, saj bi bilo drugače videti, kot da nosi vrečo za smeti," je povedal neimenovani vir za britanski medij. Zdaj pa se ji vsi posmehujejo in boji se, da bi to vplivalo na njen ugled. "Obžaluje, da je oblekla to obleko, in upa, da bo naslednjič, ko se bo pojavila na rdeči preprogi, polnila naslovnice iz pravih razlogov," je še dodal.

Komentarjev 6
  • redcock 10:25 15.marec 2012.

    jaa... punca ma res probleme.

  • zlatolasec 18:30 08.marec 2012.

    Meni je pa na zgornji sliki všeč oboje, noga in obleka. ^^

  • Oseba_ 17:00 08.marec 2012.

    ženska nima zdrave psihe....ne vem zakaj moramo brat o njej