Magazin > VIP
437 ogledov

Anđin bivši pričakuje otroka z drugo

An%C4%91a Mari%C4%87 Žurnal24 main
Kljub trditvam, da je ločitev med pevko Anđo Marić in njenim možem le posledica značajskih razlik, se je izkazalo, da je bil vzrok njena prijateljica.

Pevka, manekenka in voditeljica Anđa Marić je pred nekaj meseci razkrila, da se od moža ločuje zaradi značajskih razlik ter da za razpad zakona ni kriva tretja oseba. A izkazalo se je, da drži prav zadnje. Po poročanju hrvaškega spletnega portala Index.hr bo njen nekdanji soprog Primož Dolničar kmalu postal oče, otroka pa mu bo rodila Anđina prijateljica Nina Mlačnik.

Nina je med drugim tudi njegova sodelavka, rok za porod pa ima okoli 1. novembra, kar bi pomenilo, da sta otroka spočela prav v času ločitve.

Anđa je govorice o nosečnosti komentirala z besedami: "Da, res je. Bila je noseča že, ko sva bila midva še poročena. Bila je moja prijateljica, jaz sem ju celo spoznala. A to ni bil edini razlog za najino ločitev. Iz vsega srca jima želim vse najboljše."

Pevka je po ločitvi povedala, da ji je težko ter da ji celoten položaj predstavlja "malo smrt". Zdaj pa je že nekaj časa srečno zaljubljena v fotografa Matjaža Baniča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.