Magazin > VIP
25 ogledov

Anistonova odpovedala poroko

Jennifer Aniston Justin Theroux
1/5
FameFlynet
Potem ko sta na počitnicah Jennifer Aniston in Justin Theroux pritegnila preveč pozornosti, je igralka odpovedala poroko.

Zaljubljenca sta si nekaj dni pred novim letom privoščila počitnice v Mehiki. Tam sta se družila s številnimi prijatelji. Načrtovala sta, da bi si tekom počitnic tam v krogu družine in bližnjih prijateljev tudi izmenjala poročni zaobljubi, vendar sta se odločila, da poroko preložita. Razlog je bil ta, da se jima je zdelo, da sta pritegnila preveč pozornosti.

"Sprva sta želela leteti v mesto Cabo San Lucas, kjer bi se v majhni poročni slovesnosti poročila bosa na plaži, vendar so načrti padli v vodo, potem ko se je razvedelo, da se nameravata poročiti," je povedal vir.

Zaljubljenca, ki sta v zadnjih dneh uživala na soncu, se poljubljala in objemala ter uživala v družbi prijateljev, se tako že veselita skorajšnje poroke, ki pa jo želita obdržati v veliki tajnosti. "Oba sta zelo vesela. Jen ne more verjeti, da se to res dogaja," je še znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.