Magazin > VIP
27 ogledov

Anistonova sama za praznike

Justin Theroux Jennifer Aniston FameFlynet
Zaročenca Jennifer Aniston in Justin Theroux sta bila za praznike vsak na svojem koncu.

V razmerju zaročencev Jennifer Aniston in Justina Therouxja znova škripa. Potem ko sta že večkrat prestavila poroko, datum veselega dogodka pa zdaj preložila na nedoločen čas, tokrat za praznik, ki Američanom pomeni veliko, nista bila skupaj. Zahvalni dan sta preživela ločeno. Igralka je bila skupaj s pevcem Edom Sheeranom in svojo menedžerko Aleen Keshishian, ki je skupno fotografijo tudi objavila na Istagramu. Kje je Justin preživel praznik, ni znano.

Bodoči tast ga že nervira

Mu je pa Jennifer dvignila pritisk, potem ko je svojega očeta, 80-letnega Johna Anistona, in njegovo drugo soprogo povabila v njun pred kratkim prenovljeni skupni dom, dokler si ne najdeta drugega domovanja. Ker se z Justinom o tem ni posvetovala, je besen nanjo. Boji se namreč, da bo njen oče uničil njuno ljubezen, še preden se poročita. Ko se je poskušal z njo o tem pogovoriti, ga je zavrnila. Zabrusila mu je, da je nima pravice ničesar spraševati. Justin že čuti pritisk bodočega tasta, ki ga sprašuje, kdaj se bo poročil z njegovo hčerko in kdaj bosta imela otroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.